Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه کار و هدایت شغلی با هدف آشنایی با فرصتهای شغلی و اتصال جامعه دانشگاهی به بازار کار ایران از امروز لغایت دهم خرداد ماه میزبان دانشجویان و کارآفرینان و کارجویان خواهد بود.

به گزارش ایران اکونومیست، نمایشگاه کار و هدایت شغلی که امروز در دانشکده فنی دانشگاه تهران افتتاح شد تا تاریخ ۱۰ خرداد ماه میزبان و پذیرای دانشجویان، کارجویان و فارغ‌التحصیلان جهت کاریابی، مشاوره شغلی و استخدام در شرکت‌های معتبر داخلی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فرصت برای کارجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه فراهم است تا هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین از غرفه‌های نمایشگاه و شرکت‌ها بازدید کنند و از فرصت‌های شغلی آنها باخبر شوند.

به گزارش ایران اکونومیست، ناصر سلطانی - رئیس دانشکدگان فنی دانشگاه تهران - در مراسم افتتاح نمایشگاه کار و هدایت شغلی اظهار کرد: کرونا در دوسال گذشته لطمه زیادی به دانشجویان وارد کرد که امیدواریم در آینده این کاستی ها را برای دانشجویان و جوانان کشور برطرف کنیم.

وی افزود: وظیفه ما در دانشگاه تهران و دانشکده گان فنی، کیفی‌سازی آموزشی و اشتغال آفرینی است. امروز در دانشکدگان فنی دانشگاه تهران حدود ۱۰ هزار دانشجو ثبت نام می کنند و ۵۰۰۰ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا هستند و بیش‌ از ۴۵۰ هیات علمی دارد و یک موقعیت استثنایی در دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش کشور به شمار می رود.

در حالی که  سال قبل تعداد دانشجویان و هیات  علمی این میزان نبود و بیشتر بحث آموزش و تاحد محدودی پژوهش بود ولی امروز وجود ۵۰۰۰ دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی و نزدیک به  ۴۵۰ هیات علمی کم نیست.

رییس دانشکدگان فنی دانشگاه تهران در عین حال به ارتباط و پیوند بین صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: امیدواریم بخش صنعت از پتانسیلی که ایجاد شده به خوبی بهره برداری کند. راه حل مسائل و مشکلات در دانشگاه های ایران است و باید از فرصت ایجاد شده و پتانسیلی که در دانشگاه‌ها فراهم شده به شکل خوبی در جهت هدایت دانشجویان بهره‌برداری شود.

در ادامه برگزاری نمایشگاه کار و هدایت شغلی آسیه حاتمی - مدیرعامل یک وب سایت و موسسه بین المللی کاریابی استخدام ابراز امیدواری کرد: برگزاری این نمایشگاه در شناسایی و آشنایی دانشجویان با فرصت های شغلی موثر باشد.

وی از راه اندازی سامانه اختصاصی برای جذب کارآموزان در دانشکدگان فنی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: این سامانه اشتغال آغاز به کار کرده و از چند هفته قبل شرکت ها فرصت های شغلی خود را در این سایت بارگذاری کرده اند. دانشکده در حال حاضر برای استقاده مطلوبتر دانشجویان سیستم را  به شکل رایگان در اختیار آنها قرار داده است.

حاتمی ادامه داد: کشور ما به لحاظ داشتن معادن و ذخایر، غنی است و با داشتن ۸۰ میلیون نفر جمعیت از نظر منابع انسانی ثروتمند است ولی با وجود رتبه های بالایی که به لحاظ علمی و دانشگاهی داریم و ثروتمند بودن کشور، درگیر بحران نیروی انسانی هستیم.

وی تصریح کرد: علیرغم خبرهایی که در حوزه بیکاری وجود دارد، می بینیم که شرکت ها و کارفرمایان به سختی می توانند نیروی کار مورد نیاز خود را پیدا کنند. ما سیستم آموزشی، مواد اولیه و دانشگاه ها را داریم ولی فاقد نیروی کار ماهر هستیم اما چه چیزی باعث می شود که دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی به راحت جذب صنعت شوند؟ یکی از دلایل آن فاصله بین دانشگاه و صنعت است لذا معتقدم راهکار توسعه کشور در ارتباط تنگاتنگ بین دانشگاه و صنعت است.

مدیرعامل این موسسه بین المللی کاریابی و استخدام تصریح کرد: نمایشگاه کار و هر آنچه که طی سه سال گذشته دانشکدگان فنی دانشگاه تهران بانی آن بوده، فرایند هایی برای اشتغال پذیری دانشجویان بوده است. با درگیر کردن دانشجویان با چالشهای واقعی صنعت، تورهای شرکتی و گسترش فرآیند کارآموزی می توان امیدوار بود که فرزندان ما پس از فارغ التحصیلی جذب صنعت شوند. خوشبختانه دانشکده فنی دانشگاه تهران ارتباط با صنعت را سیستماتیک کرد و لذا نمایشگاه کار بهانه ای است که این ارتباط را نزدیک تر کنیم و فرصت های شغلی را در دسترس دانشجویان قرار بدهیم.

به گفته حاتمی، ارزشمندترین شرکت ها، شرکت هایی هستند که به دانشجویان فرصت کارآموزی می‌دهند و باید به هر بهانه این فرصت را فراهم کرد تا دانشجویان بتوانند مهارت بیاموزند و دانش انجام دادن یک کار را در شرکت کسب کنند.

او  با بیان اینکه دانشگاه هایی که خود را مسئول و مأمور اشتغال دانشجویان بدانند کم است، گفت: به همین دلیل برگزاری نمایشگاه کار و هدایت شغلی در دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برنامه ریزی شد تا مسیر کارآموزی و آشنایی شغلی برای دانشجویان فراهم و هموار شود.

وی در پایان آشنایی با فرایند پیدا کردن کار و کاریابی، رزومه سازی و مصاحبه شغلی را ازجمله برنامه های پیش‌بینی شده در حاشیه نمایشگاه کار و هدایت شغلی عنوان کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، در این دوره از نمایشگاه کار، ‌ دانشجویان و کارجویان این فرصت را دارند تا با تمامی مراحل استخدام آشنا شوند و از نزدیک با مسئولین شرکت‌ها ملاقات کنند؛ همچنین رویدادهای راهنمای مسیر شغلی نیز جهت تسهیل فرآیند انتخاب حوزه کاری و مسیر رشد حرفه‌ای برگزار می‌شود که شرکت کنندگان می‌توانند از محتوای این رویدادها بهره ببرند. علاوه بر این، شرکت‌کنندگان با تمام مراحل لازم جهت اشتغال پذیری از رزومه‌نویسی تا انجام مصاحبه‌های کاری آشنا می‌شوند و شناخت کامل‌تری از بازار کار پیدا خواهند کرد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: بازار کار ، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ، دانشگاه تهران ، بیکاری ، صنعت ، کاریابی‌ها ، مشاوره شغلی ، دانشجویان ، نمایشگاه کار

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار کار فارغ التحصیلان دانشگاهی دانشگاه تهران بیکاری صنعت کاریابی ها مشاوره شغلی دانشجویان نمایشگاه کار دانشکدگان فنی دانشگاه تهران فرصت های شغلی دانشگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۳۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج و همکاری بسیج دانشجویی، نمایشگاهی از تولیدات صنایع‌دستی دانشجویان خلّاق برپا شد.   در این نمایشگاه، دانشجویان محصولات تولیدی و صنایع‌دستی خود را به معرض نمایش عموم گذاشتند.   از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه، خودباوری بر توانمندی‌های تولیدی دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی با هدف تقویت وضعیت اقتصادی قشر دانشجو، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از طریق پر کردن اوقات فراغت دانشجویان، ایجاد بستر مناسب برای آموزش فراگیری جذب سرمایه‌گذار و فروش محصولات تولیدی در بازارهای تجاری است.   برگزاری چنین برنامه‌هایی موجب می‌شود دانشجویان علاوه بر علم‌آموزی با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و علمی موجود در دانشگاه و استعدادهای خود، مهارت‌های جدیدی را کسب کنند که در آینده بتوانند با کارآفرینی فرصت‌های اشتغالزایی برای خود و دیگران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • کارفرمایان از هرگونه تکبر در برابر کارگران خودداری و دوری کنند
  • آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش و جذب تمامی استادان و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا
  • امسال بن خرید کتاب دانشجویان و طلاب چقدر است؟
  • اعتبار بن دانشجویی نمایشگاه کتاب افزایش پیدا کرد/ امضای قرارداد با شرکت پُست
  • سختی کار نفتی‌ها
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی