Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه عکس خیابانی «و این قهرمان واقعی است» که در ضلع جنوبی دانشگاه تهران در حال برگزاری بود، روز یکشنبه ۴ اسفندماه با دستور مسئولان دانشگاه تهران برچیده و تخریب شد.

این نمایشگاه عکس که حاصل ۵ سال عکاسی از قهرمانان اقتصاد خرد توسط عکاسان «آژانس عکس مستند سو» بود، در پی تفاهم مکتوب و کسب مجوز از روابط عمومی دانشگاه تهران روی نرده‌های سبز این دانشگاه دایر شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر زبهیده مدیر اجرایی آژانس عکس مستند «سو» درباره برچیدن نمایشگاه عکس «و این قهرمان واقعی است» از ضلع جنوبی دانشگاه تهران و نرده‌های سبز به خبرنگار مهر گفت: «و این قهرمان واقعی است» اولین نمایشگاه آژانس عکس مستند «سو» بود و قرار بود تا ۱۰ اسفندماه روی نرده‌های سبز دانشگاه تهران برقرار باشد. روز یکشنبه ۴ اسفندماه از روابط عمومی دانشگاه تهران با من تماس گرفتند مبنی بر اینکه باید نمایشگاه جمع شود و من علت را جویا شدم و گفتند «قاعده بر این است که روی نرده‌های بیرونی محوطه دانشگاه تهران نباید تابلو و عکسی نصب شود و ضروری است که برای این کار، سازه‌ای در نظر گرفته شود.»

وی ادامه داد: وقتی من اظهار بی اطلاعی کردم، آنها هم قبول کردند و حق را به ما دادند و به اشتباه خودشان اذعان کردند اما از من خواستند که عکس‌ها را جابجا کنم. درصدد برآمدیم تا عکس‌ها را باز کنیم اما متوجه شدیم چون باران آمده و اگر می‌خواستیم آنها را باز کنیم عکس‌ها از بین می‌رود. بنابراین نزد مسئول مربوطه رفتم اما او در جلسه‌ای بود و من هم برای او پیام گذاشتم که امکان باز کردن عکس‌ها به این دلیل که از بین می‌روند، نیست.

وی تصریح کرد: نمی‌خواستم عکس‌ها خراب شوند چون هزینه‌ای که بابت تهیه و چاپ این عکس‌ها شده بود همه توسط عکاسان آژانس صرف شده بود و آژانس نیز هیچ وابستگی سازمانی به ارگانی ندارد.

زبهیده بیان کرد: برای اینکه بیشتر پیگیر کار باشم، به دفتر مرجع بالاتری رفتم اما ایشان هم جلسه‌ای مرتبط با بیماری کرونا دارد که جلسه طولانی هم بود و ماجرا را به رئیس دفتر ایشان اطلاع دادم و درخواست کردم تا به من اطلاع دهند. اما نه تنها تماسی با من گرفته نشد بلکه صبح دوشنبه با من تماسی گرفته شد و کسی پشت خط می‌گفت «آقا شما می‌آیید عکس‌ها را بردارید یا ما انجام دهیم!»

وی توضیح داد: ظاهر امر این است که انگار آقایان از این نمایشگاه که حال مردم را خوب کرده بود، خوششان نیامد. ظاهراً نمایش ۲۰ قهرمان اقتصاد مقاومتی که طی ۵ سال با کاری تحقیقاتی و میدانی، شناسایی و قصه‌ای برای آنها در قالب ۳۰ فریم عکس تولید شد، برایشان مطلوب نبوده است! ما فقط به اعتبار اینکه این عکس‌ها روی نرده‌های دانشگاه تهران نصب شود، لوگوی دانشگاه تهران را نیز در کارها قرار دادیم وگرنه همه هزینه‌ها شخصی تأمین شده است. از همکاران بخش روابط عمومی دانشگاه تهران تشکر می‌کنم و همچنین از بسیج اساتید که واسطه این کار خیر شدند و ما را معرفی کردند و ممکن است الان برای آن‌ها نیز مشکل پیش آمده باشد.

مدیر اجرایی آژانس عکس مستند «سو» گفت: ما تلاش کردیم به قوانین و قاعده دانشگاه تهران احترام بگذاریم و کار غیرقانونی نکردیم و وقتی حتی نمایش آثار روی نرده‌ها را مشکلی داخلی قلمداد کردند اما ما درصدد جابجایی برآمدیم و اتفاقاً اعلام آمادگی برای تعامل داشتیم اما بدون اینکه با ما جلسه‌ای گذاشته شود، کل عکس‌ها به صورت نامطلوبی از نرده‌ها برچیده شدند به گونه‌ای که منجر به تخریب عکس‌ها شد.

وی در پایان بیان کرد: یکی از عکاسان مجموعه عکس‌ها که ساکن شهرستان بود، از دوستانش برای تماشای عکس‌ها دعوت کرده بود و وقتی به همراه دوستانش با نبود عکس‌ها مواجه شدند، من هیچ پاسخی برای آنها نداشتم. شاید عکاسانی نظیر این خانم عکاس که بسیار حرفه‌ای هم است، نیاز به دلجویی داشته باشند.

به گزارش مهر، پس از انتشار ویدئویی از جمع آوری این نمایشگاه عکس در ضلع جنوبی دانشگاه تهران در فضای مجازی و تخریب عکس‌ها، دانشگاه تهران بیانیه‌ای صادر کرد و کار این آژانس عکس را تخلف قلمداد کرد.

کد خبر 4863127

منبع: مهر

کلیدواژه: نمايشگاه عكس دانشگاه تهران مجتبی حیدری اقتصاد مقاومتی تئاتر ایران سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر موسیقی ایرانی فیلم سینمایی جشنواره موسیقی فجر کارگردان تئاتر شبکه یک سیما بازیگر سینما سریال ایرانی سازمان سینمایی کنسرت موسیقی موسیقی پاپ آژانس عکس مستند دانشگاه تهران نمایشگاه عکس روی نرده روی نرده ها عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۰۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرماندار هشترود در بازدید از این کارخانه به مناسبت هفته کار و کارگر گفت: این نشان ملی به خاطر فعالیت‌های کارخانه بر اساس سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی اعطا شده و جزو کارخانه‌های آرد نمونه استانی است که تاکنون هیچ گونه نارضایتی از آن گزارش نشده است.

فرید قشلاقی ادامه داد: کارگران نقش آفرینان اصلی تولید، توسعه و موتور محرکه و پیشران اقتصادی هستتد که مسیر رشد و اعتلای کشور در خودکفایی و رسیدن به قله‌های افتخار را هموار می‌کنند.
وی گفت: هفته کارگر، فرصتی مناسب برای یادآوری تلاش‌های ارزنده قشری است که پیامبر (صلی الله علیه و آله) بر دستان پینه بسته اش بوسه زده و ما نیز افتخارمان خدمت به این قشر ارزشمند است.

فرماندار هشترود خاطرنشان کرد: تلاش و پشتکار قشر شریف کارگر در طول سال‌ها بر کسی پوشیده نیست و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" این قشر زحمتکش می‌تواند همچون گذشته در مسیر تعالی و پیشرفت و خودکفایی کشور گام بردارند.

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "