Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: اولین نمایشگاه خوداشتغالی و کارآفرینی دانشجویان دانشگاه تهران در راستای حمایت از تولیدات دانشجویی در باشگاه دانشجویان در حال برگزاری است. مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: اولین نمایشگاه خوداشتغالی و کارآفرینی دانشجویان دانشگاه تهران در راستای حمایت از تولیدات دانشجویی در باشگاه دانشجویان در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدعلی زارع مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در رابطه با برگزاری اولین نمایشگاه خود اشتغالی و کارآفرینی در این دانشگاه گفت: یکی از رویکرد‌هایی که طی سال‌های اخیر در حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران دنبال کرده ایم رویکردی در حوزه کارآفرینی و اشتغال بوده است و در این حوزه فعالیت‌های مختلفی همچون برگزاری جشنواره کارآفرینی به صورت جامع و صنایع نرم و فناوری نرم و صنایع فرهنگی را پیگیری می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما در صدد ایجاد شعبه فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران هستیم که به زودی فراخوان آن منتشر خواهد شد.

زارع با بیان اینکه در پایان هر سال نمایشگاهی را برگزار می‌کنیم که در آن دستاورد‌های دانشجویان به نمایش گذاشته می‌شود، اظهار داشت: ما در سال‌های گذشته به صورت مجزا این نمایشگاه را برگزار می‌کردیم و تشکل‌های دانشجویی در آن حضور نداشتند. اما امسال برای اولین بار نمایشگاه خوداشتغالی و کارآفرینی را در سطح وسیع و با همکاری تشکل‌ها برگزار می‌کنیم.

وی افزود: برگزاری این نمایشگاه به دانشجویان این امکان را می‌دهد که کسب و کار‌هایی را در آینده ایجاد کنند و بر تجربه خود بیفزایند، درحقیقت برگزاری این نمایشگاه‌ها در سراسر کشور برای نمایش دستاورد‌های دانشجویان در تقویت بنیه صنعت بسیار تاثیرگذار است.

مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه تهران افزود: در این نمایشگاه دانشجویان دانشگاه تهران تولیدات و محصولات خود در حوزه‌های زیستی، علوم کشاورزی در بخش گل و گیاه، تراریوم، گیاهان تزئینی، سنگ شناسی، مواد خوراکی، صنایع دستی، پوشاک، زیورآلات و ... را در معرض دید و فروش بازدیدکنندگان قرار می‌دهند.

زارع تاکید کرد: این نمایشگاه از تاریخ ۱۱ تا ۱۵ اسفند ماه از ساعت ۹ تا ۱۶ در باشگاه دانشجو دانشگاه تهران دایر است و عموم مردم می‌توانند از این نمایشگاه بازدید کنند.

وی خاطرنشان کرد: با وجود تمام محدودیت‌های مالی تمام تلاشمان بر این بوده است که فشار کمتری به دانشجو وارد شود. به همین منظور مکان این نمایشگاه را به صورت رایگان در اختیار دانشجویان قرار داده ایم.

زارع در رابطه با بودجه اختصاص یافته به فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی دانشگاه تصریح کرد: با توجه به تعداد بالای تشکل‌های دانشجویی سرانه اختصاص یافته به فعالیت‌های فرهنگی در هر سال کمتر از ۵۰۰ هزار تومان است که اصلا کفاف فعالیت‌های ما را نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه به حوزه فرهنگی توجه چندانی نمی‌شود، گفت: اگر باور داشته باشیم که دانشگاه‌های نسل چهارم دانشگاه‌های فرهنگی اجتماعی و این دانشگاه‌ها موظف به تربیت انسان‌های متعهد و متخصص هستند، آنگاه متقاعد می‌شویم که باید محدودیت‌های اعتباری و نیروی انسانی وموازی کاری‌ها را تا حد امکان کاهش دهیم و وقت و هزینه بیشتری را در بخش فرهنگی اجتماعی صرف کنیم.

مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه تهران در پایان تصریح کرد: باید از حوزه فعالیت‌های دانشجویی بخصوص تولیدات دانشجویی به طور ساماندهی شده، حمایت شود تا زمینه کسب و کار وانگیزه برای دانشجویان فراهم شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نمایشگاه خوداشتغالی و کارآفرینی دانشگاه های نسل چهارم تولیدات دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۳۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند.

به گزارش مشرق، «نرجس بختیار خلج» اظهار داشت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند. ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بیمه‌شدگان کشور زنان هستند؛ از این تعداد۵۲۰ هزار نفر بیمه زنان خانه‌دار شده‌اند. همین مساله نشان می‌دهد زنان ضمن رسیدگی به خانواده در جامعه کاری نیز مشارکت فعال دارند و این مساله شایسته تقدیر است. اکنون عرصه برای هر زنی که احساس کرده دوست دارد وارد بازار کار شود، فراهم است.

وی افزود: برای آن دسته از بانوانی که آمادگی ورود به بازار کار را ندارند و ترجیح می‌دهند به امور خانوادگی بپردازند، فرصتی فراهم شده تا بیمه زنان خانه‌دار شوند و از امکانات آن برای آینده زندگی خود استفاده کنند.

بختیار خلج تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با کارگران به ارزش‌گذاری به عمل تأکید کردند که یعنی صرفاً کار را برای درآمد نبینیم و به آن ارزش بگذاریم و کار شایسته در جهت تعالی جامعه را هدف‌گذاری کنیم. نقش زنان در این مسیر نقش مؤثری است چرا که پایه‌های تربیت فرزندان در خانواده شکل می‌گیرد و این زنان هستند که تربیت نیروی انسانی را از ابتدا رقم می‌زنند. ما باید به سمت تقویت این فرهنگ با محورگذاری بر ارزش کار معنوی حرکت کنیم و ضمن توجه به بُعد مالی به ابعاد معنوی نیز توجه کنیم.

مشاور وزیر تعاون درباره مراسم تجلیل از زنان نمونه کارگری در هفته کارگر گفت: در هفته کارگر مراسمی برای تقدیر از خانم‌های کارگر نمونه برگزار شد که آن‌ها هم به لحاظ کاری و تلاشگری جزو برگزیدگان هستند و هم در حوزه ترویج سیاست‌های تقویت‌کننده تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تأثیر دارند. البته تجلیل امسال یک تفاوت مهم با سال‌های دیگر داشت و آن تقدیری است که از کارفرمایان و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده به عمل آمد.

بختیار خلج در توضیح تجلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده گفت: اگر می‌خواهیم بر جنبش تعهد بر خانواده کار کنیم باید این ارزش‌گذاری را در جامعه داشته باشیم. به همین دلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده که بر اساس شاخص‌هایی مانند کمک به افزایش جمعیت، معیشت پرسنل در موضوع ارزش‌گذاری بر ازدواج و تحکیم خانواده سرآمد هستند، تقدیر به عمل آمد. ۱۴ بانوی کارگر نمونه و ۱۲ واحد تولیدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی درباره وضعیت زنان کارگر در دولت سیزدهم افزود: حوزه زنان یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است. به جهت کیفی تکریم بانوان و تسهیل شرایط کار توأم با خانواده چشمگیر بوده و مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد